Sanja Vukina

O  osnivačici škole Sanji Vukini:

Još odmalena osjetila sam želju i poziv da se bavim engleskim jezikom tako da je studij anglistike i rusistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu za mene bio logičan izbor.

Interes za strane jezike i druge kulture slijedila sam odlučivši se za odlazak na studentsku razmjenu u Rusiju te u  posjetama Velikoj Britaniji i SAD-u. Tamo sam dobila priliku proširiti svoje jezično znanje te se približiti nekim aspektima kulture s kojima se na fakultetu nisam imala prilike upoznati.

Radeći dugo godina kao profesorica engleskog jezika u privatnoj, a zatim i u državnoj školi, stekla sam predavačko iskustvo kroz koje sam spoznala da je predavanje engleskog jezika uistinu moj poziv.

Usavršavala sam se na raznim radionicama i konferencijama za profesore engleskog jezika, te se i dalje radujem svakoj prilici za stjecanjem novih znanja.

Entuzijazam za rad s polaznicima  svih uzrasta doveo me do odluke da otvorim svoju školu za engleski jezik. Tu s radošću prenosim svoje znanje svima koji su voljni učiti engleski jezik.

Smatram da se baš sa svakim polaznikom uz zajednički rad mogu postići rezultati te pozivam stoga sve koji su zainteresirani za poboljšanje razine znanja engleskog da nam se obrate s povjerenjem.

Obrazovanje:

  • Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, studijske grupe: engleski jezik i književnost, ruski jezik i književnost
  • Polusemestralni boravak na Nevskom institutu jezika i kulture u Sankt Peterburgu
  • Pohađanje kolegija na sveučilištu NYU u New Yorku
  • Pohađanje Oxford Teachers’ Academy Summer School na Worcester Collegeu u Oxfordu
  • Pohađanje brojnih konferencija i stručnih skupove za profesore engleskog jezika u organizaciji OUP-a, Školske knjige, British Councila, Pearsona, MZOŠa i drugih

Suradnje i postignuća:

  • Sudjelovanje u E-twinning projektu Crossing borders in the 21st century s ciljem upoznavanja učenika s drugim učenicima iste dobi diljem Europe, pritom koristeći engleski jezik kao sredstvo sporazumijevanja
  • Osvojeno prvo mjesto na međunarodnom natjecanju Say it with Oxford u organizaciji OUPa
  • Sudjelovanje u četiri filmska projekta za učenike engleskog jezika u svojstvu scenaristice i koordinatorice projekata
  • Sudjelovanje na 26. konferenciji Hrvatske udruge profesora engleskog jezika u svojstvu voditeljice radionice za profesore pod nazivom Oživite svoju nastavu: upotreba smartfona u učionici